Ελληνική Σαλάτα

Κάτι θεωρητικά απλό αλλά και τόσο δύσκολο να συνδυάσεις αρμονικά απλές γεύσεις λαχανικών και φέτας, ελιάς και ελαιόλαδου καθώς μυρωδικών.

Αυτό που κάνει την σαλάτα μας ίσως το κυριότερο πιάτο του εστιατορίου μας είναι τα πάντα φρέσκα λαχανικά του τόπου μας τα οποία κόβονται για κάθε σαλάτα ξεχωριστά και όχι όλα μαζί καθώς και το παραδοσιακό φημισμένο τυρί φέτα το οποίο είναι και Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ).

Το μεγάλο μας μυστικό όμως είναι η αγάπη με την οποία την ετοιμάζουμε και σας την προσφέρουμε σε πραγματικά φιλική τιμή, σε ένα πραγματικά «μαγικό» περιβάλλον και με πραγματικό χαμόγελο.

 

Ποικιλία Ψητών Κρεατικών (MixGrill)

Το πιάτο που δεν είναι πιάτο. Ο βασιλιάς της γεύσης έχει το δικό του «θρόνο» στο τραπέζι σας και ξεχωρίζει από όλα τα άλλα υπέροχα πιάτα μας.

Ψητά κρεατικά του τόπου μας ψημένα στα κάρβουνα, στο σωστό χρόνο το καθένα σε συνδυασμό με ψητά λαχανικά και μία γευστική πινελιά ψητής πατάτας με σως βουτήρου και δενδρολίβανου.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πελάτες μας απ’ όλη την Λέσβο και όλο τον κόσμο την παραγγέλνουν πριν ακόμη καθίσουν στο τραπέζι τους για να είναι οι πρώτοι που θα την απολαύσουν.

 special-1special-2

 • Πρωινό - Γεύμα - Δείπνο
  & Κοινωνικές Εκδηλώσεις

  Πέτρα, Λέσβος (Μυτιλήνη)
  81109, Ελλάδα

  Τηλ.1. +30 6955800938
  Τηλ.2. +30 6945834108

  E-mail: info@sunset-of-petra.gr

 • Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Το μήνυμά σας